Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Thursday, November 25, 2010

SHOPAHOLIC!

Perempuan mana yang tak suka shopping?
Betul tak?


Best!
Tapi, sekarang ni dah kurang shopping secara gila2.. huhu..
Selalu kena budget juga.
Macam2 nak kena bayar,
so aktiviti shopping pun untuk keperluan sahaja ye.. ^^


Tadi, pergi shopping barang2 untuk pindah rumah.
Barang2 kecil2 je macam hanger baju, laundry bag dll.
Nak shopping barang2 besar,
tunggu orang belanja boleh? he he


So, dalam plan nak pindah rumah bulan depan.
Sebab next year dah tuka sesi, kerja pagi pula.
Nak tak nak, kena pindah juga.
Huh! Tak larat la nak bangun dan gerak sebelum subuh ke sekolah.
Lagi risau sampai lambat kan.
Selama ni berulang Klang-KL rasa tak apa lagi sebab kerja petang. ^^


Banyak barang2 nak kena beli.
Since dah setahun lebih duduk rumah parents,
barang2 masa zaman study dulu pun dah banyak bagi pada adik yang study di UITM.


Antara barang2 yang perlu ada:


1.Tilam
2.Katil (perlu tak?)
3.Almari baju
4.Iron
5.Cermin muka
6.Heater
7.Gas stove
8.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...