Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Wednesday, December 22, 2010

MOVIE REVIEW: AKU MASIH DARA??

Walau pun aku tak pandai tulis blog,
tapi nak buat juga.
Maaflah jika ayat tunggang-langgang atau skema,
drop-lah komen jika suka atau tidak.. hee


Aktiviti hari ni pergi jalan2 dengan En. bf.
Destinasi, Mines.
Objektif, nak habiskan kupon Mines sebelum habis bulan Mac 2011!! (harap2 sempat).


Macam biasa,
sampai2 saja di Mines,
pergi lunch dulu.
Sedang lunch,
aku disapa seseorang.
Oh! Syu.. my future housemate.
Tak sangka boleh jumpa dia.


Lepas lunch,
pergi cari tiket movie (cari tu,, tak tahan.. akh3).
So,
kami pun pilih movie Aku Masih Dara.
Sebelum masuk,
mesti beli popcorn!
Popcorn harus di'higlight' (sebab aku yang belanja.. ha ha)


the poster
In short,
movie ni bagi aku ok-lah..
Tapi, 
mungkin tak sesuai ditonton oleh budak2 bawah umur,
sebab nanti mereka boleh tiru aksi2 dalam movie ni.. ish2..memanglah tak berkenan ye.
Dialog yang tak boleh lupa,
"Lelaki sekarang tak kisah pun perempuan ada dara ke tak"
Benarkah realitinya?
Lagi,
tak suka watak Farid Kamil, 
sebab betul2 macam remaja liar.. euww
Yang lain,
anda semua tontonlah sendiri ye.. aha


Tapi,
ada juga kemusykilan.
Last sekali,
Ashraf ditikam di perut,
tapi tangannya pula yang berbalut.
Sesiapa dah tengok nanti,
tell me why eh.. hu hu..
(oh-oh by the way, aku ada jumpa trailer yang sama dengan apa aku fikir.. ha ha.. ce tengok!)




Popcorn pun habis dimakan aku.
Biasanya,
En. bf yang makan sorang.
Tapi,
sebab popcorn tersekat celah gigi dia,
dia suruh aku habiskan.
Kesian dia...


Next,
kami naik cruise lagi (2nd time),
round South Lake.
Shopping sikit.
Minum petang.
Balik.


Best hari ni... =)



2 comments:

  1. erm...rindu kt mines...huhu
    nk tau sape en.BF leh x??????????????/peace~:-)

    ReplyDelete

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...