Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Friday, December 24, 2010

A SOUL THERAPY FOR WOMEN

Ouhh.. hari ni memang rasa nak menyendiri je.
Ada sesuatu dalam hati,
tapi biarlah pendam sendiri.


Shopping!!
Wahh... best kan.
Kalau nak sedih sorang2, 
menangis mengenang nasib tu,
penat lah (walaupun kadang2 terrrrbuat juga.. ha ha).


So, 
hari ni aku pergi shopping sorang2.
Memang dah biasa dah.
If ada yang terjumpa saya jalan sorang2 tu,
tak payah pelik ye.. he he..


Tempat pertama aku pergi, Tesco.
Beli barang sikit untuk rumah baru,
& barang basah untuk rumah mak.
Lepas tu pergi Jusco.
Punyalah lama round satu mall,,
dapatlah 2 helai dress,
modem Celcom (rumah baru tak dapat langsung signal P1),
renew JJ card,
& macam2 lagi.


Rasa mengantuk,
singgah kejap di restoran favorite,
Oldtown White Coffee.
Best betul dapat hirup kopi pekat dia.
Ermm.. dan makan Horfun Mee dia..


Lepas tu,
balik rumah.


Memang betul shopping ni soul therapy untuk wanita.
Tak percaya,
lepas anda gaduh2 sayang dengan wife or girlfriend,
belanja lah mereka shopping.
Mesti terus berbaik-baik semula.. heee..
Best2 dapat baju baru.
Nak pergi try..


Later i will update the photo of the dress ya.. =)


-THE END-

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...