Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Wednesday, January 5, 2011

KISAH MALAM HARI

Malam semalam terpaksa balik rumah di Klang sebab charger handphone tertinggal.
Redah juga hujan lebat semata-mata nak ambil charger.
Handphone dah tak boleh on langsung!


On the way,
di tepi jalan,
aku nampak ada lembaga putih.
Bila dah dekat aku tengok rupa-rupanya seorang pakcik bejubah dan berserban all in white.
Tertanya-tanya dalam hati,
apalah yang pakcik ni buat tepi jalan tengah2 hujan ni.
Ada payung,
tapi tak pula dibukanya.


Tapi bagi aku tak pelik.
Mungkin betul itu seorang pakcik,
kerana mukanya tak menakutkan pun.. hee


Saje gedik post entry ni.. =))

2 comments:

  1. mungkinkah pacik itu bukan pacik dr zon yg kita sedang duduki? ataupun pacik itu sekadar kerosakan picu pembuka payungnya? oh, kasihan jika begitu. hihi

    ReplyDelete
  2. mungkin jugak..
    ada byk kemungkinan..
    tp alhamdulillah xjadi apa2 pd aku mlm tu..
    heeheh.. if betul pakcik, mebi payung dia rosak.
    tp if bukan, untung la aku dpt nmpk dia.. heee

    ReplyDelete

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...