Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Friday, February 25, 2011

POLKA DOT!

Polka dot..
Bukan pandai sangat pasal fashion.
Tapi, dulu masa zaman sekolah memang pernah ada cita-cita nak jadi fashion designer lah kononnya. =)
Suka sketch baju-baju yang dipakai oleh celebs dalam mag or paper.
Suka tengok baju-baju cantik yang dipakai orang.
Suka puji-puji bila orang pakai baju cantik.
Sebab seriously suka tengok orang yang pandai berfesyen!
Muka tak cantik, tak apa.
Asalkan kemas dan fashionable, that's just enough for me.. =)
Hahah..


Dalam kepala sedang fikir-fikir tentang polka dot fashion...~

Polka dot padanan dengan jeans
Suit
Ni sopan sikit, pakai dengan inner =)
nice. lengan panjang, boleh pakai dengan seluar
dress+cardigan
ouhh dresses!
Tak kurang gila pula aku pada kasut!
Memang pantang tengok kasut cantik, mesti nak beli.
Handbag semua tolak tepi, kasut yang penting ok! =P
polka dot biru itu aku mahu please!!


And last but not least...
errrr??
Hahah.. ape kaitan animal print dengan polka dot ni?
Well, tadi aku browse about polka dot, then animal print shoes ni keluar sekali.
Aku up sekali di sini sebab aku ada gak satu.. leopard print.
Belum pakai pun lagi.
Nanti aku up later ya! =)

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...