Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Monday, February 28, 2011

SHOOT FOR FUN | POLKA DOT THEME

Pagi tadi join shoot organized by Izyan, rakan talent.
Tak tahu kenapa, aku tak ada mood pula nak shoot tadi.
Pose semua rasa kurengg je.
Wardrobe memang dah siap2 beli semalam.


Aku rasa aku join sebab aku rasa boring melalui rutin yang sama setiap hari.
Fikir kerja sampai sesak otak.
So, aku join sekadar untuk have some fun & jumpa kawan2.
Seronok duduk berborak tentang minat yang sama.
Dan baru aku sedar, tak semestinya setiap event perlu shoot.
Mungkin kadang2 kita perlu event2 santai seperti menonton wayang,
lepak di cafe sambil borak2 & sharing the ideas,
or even shopping together! (yg ni applicable 4 girls only la.. =P)


Tapi, tak sabar juga nak tunggu gambar baru diupload!
Will update u later.. =)
Nite!


P/S: sharing 1 pic.. =)




1 more pic lepak2 after shooting.. =)


-----------------------------

Organizer: Izyan Rosley

Talent : ALya SyaQiera
Makeup & Wardrobe : ALya SyaQiera

PHOTOG:
Dokter Ajai
Da Rule
Amer Rule


No comments:

Post a Comment

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...