Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Sunday, March 6, 2011

BRIDAL PHOTOSHOOT: QASEH AZIZ BRIDAL'S HOUSE

Semalam hari Sabtu,
shoot pakaian pengantin di Tasik Kelana Jaya.
Offer dapat daripada Amer Rule,
rakan photographer  yang baru dikenali semasa shoot polka dot tempoh hari.
Sepatutnya hari ni (Ahad) aku ada photoshoot dengan kak Julie,
bridal juga.
Tapi,
disebabkan rasa kekurangan masa untuk diri sendiri,
aku batalkan penyertaan.
Aku gantikan dengan shoot hari ni.
So,
tak adalah rasa ralat sangat nanti.. =)


Aku pun bawa housemate, Syu pergi sekali.
Then,
dia pun diberi chance untuk pakai pakaian pengantin yang ada,
make-up sekali.
Langkah kanan orang kata.. =)


Da rule, seorang photog yang suka warna hijau, ikut sekali.
Dia nampak baju pengantin lelaki warna hijau, dia pun nak pakai juga.
Wahh! Ada pasangan hari ni..
Ada gak yang marah ni nanti.. ha ha..
Sabar jelah.


Hari hujan pula,
terbantut untuk shoot.
Dapat shoot kejap je.
So,
gambar pun sikit je.. =(


Soon, aku akan upload gambar.
Tak sabar nak tunggu hasilnya..
=)


1 pic to share.. =)


kak farrah (left) & me.. Suka sangat baju kak farrah!



------------------------  

BRIDAL PHOTOSHOOT
------------------------  

Talent : ALya SyaQiera

MUA: Fazidah Abdul Aziz 


Wardrobe : Sponsored by Qaseh Aziz Bridal's House 


PHOTOG: 
Dokter Ajai
Da Rule 
Amer Rule 
Hafiz Rabique Qute

2 comments:

  1. nice alya!dh tgk gmbr kat dlm FB..alya nampak lain!mungkin sbb tudung kot =)

    ReplyDelete
  2. thanks fiefa.. mebi sbb makeup n tudung, sbb tu nmpk lain.. huhuhu.. =p

    ReplyDelete

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...