Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Wednesday, March 16, 2011

STREET PHOTO SHOOT

Pavillion KL!!!


Tadi petang shoot di sana, 
my first street photo shoot!
Shoot bersama Aiman Amir,Harkim Affany & Da Rule.
Ouh best!
Selama ni banyak betul shoot di taman.
Hari ni tukar selera pula.


Biasalah aku.
Janji pukul 4.30pm,
sejam kemudian baru aku sampai.
Tapi, tak disengajakan ok!
Aku ni buta jalan.
Penat dah me'round' cari jalan.
Sebab selama ni pergi sana dengan family.
Mana pernah drive sendiri.
Tambah lagi make-up sendiri.
Payah betul nak lekat bulu mata palsu tadi... 
Hmm sabar jelah.


Wardrobe pilihan hari ni adalah dress colorful yang dibeli di Nichi.
Dress ni pernah juga dipakai masa shoot dengan event Glorious Talent agency,
tapi disebabkan photographer kurang tag gambar pada aku,
so aku assume yang mereka tak upload gambar.
Maksudnya, aku tak nampak outcome daripada shoot tu. =(
Kiranya tak apalah aku pakai buat kali kedua.


Antara benda menarik adalah,
CATWALK!
Huh!
Susah gak..
Macam masuk workshop modeling pula tadi!
Diajar oleh photog untuk catwalk.
Bukan apa,
if pose depan orang ramai tak kisah lagi, 
& if catwalk masa fashion show tak apa juga,
ni catwalk depan Pavi!
Rasa segan juga.
Hahahahhah..
Tapi tak apalah.
Pengalaman. =)


Dan banyak juga idea2 menarik tadi.
Ada moment melintas jalan, minum coffee, tunggu teksi, baru balik shopping dll.
Tapi tengoklah gambar mana yang dapat nanti.


Will upload the picture later ya! 
Sabar tahu!


Ni share satu, without editing! =)


Wanita warna warni sedang berangan sambil ditemani cuppucino.. =PP
-------------------
STREET PHOTOSHOOT
-------------------
Talent: Alya Syaqiera

Make-up & Wardrobe: Alya Syaqiera

Photog:
Aiman amir
harkim
Da rule


No comments:

Post a Comment

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...