Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Monday, April 4, 2011

BIRTHDAY GIRL!



Sabtu, 2 April 2011, tarikh lahir aku tahun ni.
Well,, macam biasa aku tak aspect apa2 pun untuk birthday aku,
Lagi2 dah tua kan.. huhu..
Takkan la masih ada yg sudi nak buat birthday suprise & bagi hadiah macam dulu2..


Hari Khamis sebelum tu, aku ambil medical leave sebab pening kepala (stress fikir kerja).
Student kelas aku, tingkatan 3A10 dah book masa untuk buat suprise after school.
Mereka bawa kek blueberry cheese kegemaran aku rupanya hari tu (patutlah mereka tanya aku suka kek apa sebelum ni)
Bukan rezeki aku.
Mereka pun frust aku tak datang.
So, kek tu mereka bagi pada cikgu2 lain.
Hari Jumaat pula, 
ada student yang bagi hadiah juga.
Tapi tak macam tahun lepas,
tahun ni kurang dapat hadiah daripada student. =))


Seperti yang dah dijanjikan pada hari birthday aku tu,
aku join photoshoot di Taman Botani, Putrajaya.
At first, rasa nak cancel sebab bulan 4 ni memang sangat sibuk.
Tapi, ada orang pesan, jangan cancel last minit.
Nanti orang tak percaya kita.
Aku pun pergi juga.
Sebab aku ni memang dengar kata.. =P
Lagipun aku fikir,
birthday aku.
Biarlah rehat2 dulu daripada fikir pasal kerja.


Bangun pagi,
buat sarapan.
Bersiap,
then pergi shoot.
Habis shoot,
makan burger mcD yang dikirim sebelum balik.
Sedang seronok mengunyah,
tiba2 ada suprise!
Wahh tak sangka Ainnur (rakan model) & Niz (rakan photog) belikan kek aiskrim!
Macam mana aku boleh tak perasan mereka jinjit beg plastik kek masa datang tadi..
Tapi, memang tak sangka.
Lepas tu, mereka semua nyanyikan lagu birthday for me.
Sangat seronok diraikan oleh model & photog for the very first time in my life!
Thanks kawan2!


ini rupa orang tua tiup lilin?? =PP
picca by Ocham Pedro, editing  by Daus
Then, balik rumah.
Mandi.
Jumpa en. bf.
Pergi minum,
borak2.
Balik..
Say gud nite..
Nak buka pintu pagar,
en. bf keluar dari kereta dan suruh tunggu.
Saja buat orang panas.
Baru nak hulur hadiah. huhuhu...
Tapi, sebenarnya aku tak kisah pun dia nak bagi bila.
Sebab yang aku tau, 
dia mesti kena bagi!
Hahahhah kejam kan.. =P

ini kotak en. bf bg..
kotak paling cantik pernah dapat sepanjang hidup.. =pp
madu saya?? =))

love letter okay! sangat old school itu en. bf. =p


ok scroll down lagi...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
lagi-lagi!!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Taraaaaaa!! Inilah isi kotak cantik tadi tu!

bebear pink yang sedang tersenyum & soft2 plk..
plus set perfume elianto..
i love u lah my dear en. bf.. =))


Hee.. takmo jeles okay!
Aku doakan anda semua pun dapat hadiah bebear tahun ni.. hiks!~
So kisah birthday tahun ni takde la sedih, tapi best ok!
Celeb dengan orang2 baru..
Nice sangat.
Happy~~

=))

Thanks for all the wishes.
Thanks mom lahirkan saya.
Thanks kawan2.
Thanks en. bf.
Thanks ALL.
Thank You ALLAH.. 
ALHAMDULILLAH



--------------------
DENIM PHOTOSHOOT
--------------------
Organizer: Mie Rull

Talent: Alya Syaqiera

MUA: Syamimi Azmi

Photog:
Roy Terachi
Mie Rull
Khairul
Haidit Senja
.
.
.

-2 APR 2011-

6 comments:

  1. "Tapi, ada orang pesan, jangan cancel last minit.
    Nanti orang tak percaya kita."
    betul ke kak?? huu..

    ReplyDelete
  2. betul lah syg.. kalau nak cancel, bgthu awal2.. atau pun, kalau mmg rase macam tak dapat bg komitmen, jgn cuba2 nak try.
    nt org dah taknak ambik kita shoot lagi. keje mesti profesional lah.. hee.. =))

    ReplyDelete
  3. Banyak betul join photoshoot. :p
    Ni semua yang berbayar ke apa? Sorry no offend, im just asking with curiosity. :) By the way, nice photos.

    ReplyDelete
  4. thanks story teller.. btw, yg ini tak berbayar. biasanya yg event mcm ni utk networking & portfolio. tapi ade juga event berbayar. ce lah try browse entry yg lain. he he

    ReplyDelete
  5. I see, cantik-cantik. :)
    good luck then ok!

    ReplyDelete

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...