Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Tuesday, May 31, 2011

nak lalu hiway KARAK tak?

Aha dah tengok muvie ni?
Ermm ok-ok je lah..
Aku boleh bagi 3 setengah bintang kot.. 
Anda pula? =P

Muvie ni cerita mengenai perjalanan 4 orang pelajar balik ke kampus mereka.
Dan nak jadikan cerita ni berhantu,
mereka ikut highway Karak yang terkenal dengan cerita seram tu.
Sedang dalam perjalanan,
mereka diganggu oleh sebuah kereta Volkswagen kuning yang tiada pemandu.
Kemudia, terbabas, masuk gaung dan tumpang tidur di sebuah rumah dalam hutan.
Bermulalah gangguan.
So the rest, anda tontonlah sendiri, okay?
Aku bukanlah orang yang pro nak mengutuk filem ni.
Jadi, tak payah cakap banyak. =P

the poster
Well.. ada beberapa perkara yang menjadi persoalan jugalah & komen juga lah. hahahha


1. Kenapa Kila Fairy tu kena touch-up sepanjang journey mereka? Nak gedik tu tak kisah lah, suka hatilah sebab tak harm hidup aku pun. Tapi, macam tak real lah. =P

2. Perlu ke aksi kemban Kila Fairy tu sampai nak nampak tutttt.. eh tak sesuailah. Nak terjojol juga biji mata en. bf tengok dia.. -.-

3. Sheera Aiyob tu boleh pula pakai rantai entah sesiapa, lepas tu tak boleh ditanggalkan dan kena kacau dengan hantu. Haha ada kan orang macam tu. Kurang logik.






4. Muka hantu perempuan yang mintak tolong Jack hantar balik rumah tu kurang scary-lah! Wohhooo mahu scary lagi..!




Tapi yang ini aku suka!


1. Along aka Jack bawa watak hantu memang best. Ulat2 pada muka dia semua real sampai ada yang masuk dalam mulut! Euww tak lalu nak tengok.. ~


2. Peringatan Tok Malam supaya membaca ayat al-Quran biarlah tahu maksudnya. 


3. Shahir AF8 yang hensem tu.. =p


4. Kereta Volkswagen kuning itu memang mengerikan. Tak dapat bayangkan kalau drive seorang diri dan diganggu sebegitu.. ish ish


5. Suka watak Along aka Jack yang bila jumpa hantu, cool saja. Ada?




Yang lain boleh tengok sendiri. Bye bye.. =))






No comments:

Post a Comment

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...