Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Sunday, May 29, 2011

WONDER TEACHERS~

Aha.
Lamanya tak post entry ye..
Sibuk sangat dengan kerja.. hu hu


Ok.. Wonder Teachers.. bukan Wonder Pets tahu!


Comel juga kalau jadi Wonder Pets! =P


Last Friday,
Majlis Sambutan Hari Guru 2011 peringkat sekolah.
Well.. sebagai naib setiausaha Kelab Guru,
macam2 lah kerja yang kena buat untuk menjayakan event ni.
Bukan nak cerita pasal kerja aku,
tapi nak cerita pasal persembahan.


Biasalah macam tahun lepas, 
aku nyanyi dengan kawan2. ha ha..
Best gak dapat kawan sekerja yang sporting macam nur hannan Nazri,
sama2 kaki karok.
Berbeza dengan tahun lepas kami nyanyi bertiga, 
tahun ini hanya berdua saja.
So, hari tu kami nyanyi duet lagu Hati Kama & That's the Way it is lagu Celine Dion itu.
Kedua-dua lagu merupakan pilihan partner duet aku oleh sebab kami tak ada masa untuk rehearsal dan lagu tersebut sesiapa pun tahu.
Untuk recall balik audience tentang performance kami tahun lepas,
kami intro dengan lagu Nobody.
Ternyata mendapat sambutan & sorakan daripada students.
Terasa diri masih popular macam dulu lah.
La la la~
'Macam dulu' I mean masa zaman sekolah dan zaman UPM dah puas jadi artis.
Yang bestnya, 
Penolong Kanan Pentadbiran, Pn. Sharifah turut bernyanyi bersama (tengok mulut beliau gerak2..=p).


Habis show (perasan artis!),
Pn. Chin & Cik Ng, dua orang guru yang telah bersara dan join event,
mengucapkan kata2 yang best.
Beliau kata, "Very nice performance. I akan ingat Wonder Girls sampai bila2.."
Wonder Girls merujuk kepada kamilah,
bukan artis Korea tu okay.
Memang sejak tahun lepas satu sekolah menggelarkan kami Wonder Girls.. hahhaha..


Itu saja cerita perasan artis untuk entry kali ni. =P
Wonder Teachers forever~

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...