Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Thursday, June 2, 2011

MENJADI KEGILAAN~

Ouh aku gila skirt sekarang.
Bukan mini skirt okay!
Tapi long skirt!
Sesuai la untuk wanita bertudung semacam aku ni.


Mungkin kerana peningkatan usia,
aku beralih suka kepada skirt & dress.
Ramai kata pakai seluar seksi la apelah (tapi aku masih pakai juga!),
& memandangkan usia yang makin meningkat,
& bentuk tubuh yang makin kurang sesuai untuk seluar (memang aku bermasalah nak cari seluar yang cantik),
& trend juga yang kian hangat,
rasanya tak salah dengan kegilaan aku ni.


A few skirts style yang menangkap mata. 
Jom cuci mata~


superLIKE yang ke-2 dari kiri.. LONG SKIRT+KEMEJA
model2 ni tinggi & slim je.. aku? =P
COLORFUL memang aku suka!
ouh Olivia Palermo kenapalah cantik sangat?!
she's wearing skirt BUNGA BERTINGKAT2
ok macam OMBAK2 kan.. style!!
mana nak dapat ni?
LONG SKIRTS+OVERSIZED COATS!
macam RAINBOW~
biasa je. tapi warna SIREN RED memang menangkap mata!
floaty long skirt..mesti sangat selesa kan?
sweet ouh!
ouh yang ni kena pakai kain dalam! =P
*Gambar2 model ihsan daripada GOOGLE

Err... dan ini aku punya style.
Nak letak juga walau tak se'hot' gadis2 di atas. =P


aku pilih JEANS skirt
 Satu lagi gambar!




Dua gambar tersebut adalah gambar outing urban style tempoh hari oleh Aries Kamal.
Semua photog dan seorang talent ni merupakan kawan baru!
Seronok bertemu mereka!


Apa lagi, impian dalam hati nak kumpul skirt & dress banyak2! =p


------------------
URBAN PHOTOSHOOT
------------------

Photog: 
Ariez kamal
Amirul Azhar
Sahar Aliff
Doe
Najib Karim
Syazwan Aizuddin

Talent: Alya Syaqiera & Lalova Afiqa

my Make-up: Alya Syaqiera

my Wardrobe: my own collection

*polka dot grey shirt_yuyie my sis
*jeans skirt_Optimo Boutique
*shawl _Uptown Sh. Alam

<3 31 MAY 2011 <3




No comments:

Post a Comment

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...