Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Friday, June 24, 2011

KENAPA SAMA JE?

Dari zaman budak2,
sampailah sekarang.
Kenapa asyik PURPLE je?
Tak ada warna lain ke?Ha ha..
Setiap minggu pun mesti ada baju warna PURPLE yang aku pakai ke tempat kerja,
hingga mengundang tanya rakan sekerja.
Tak sangka pula ada yang perasan.
Tapi tak adalah ulang baju yang sama setiap minggu tahu!


If bedroom macam ni, tak bangun2 la nampaknya!
*Spot Jaquard king duvet cover
Like this watch.. ade kiss lagi..! =p
*Smarty Love Collection
Dark Purple Silicone Watch
Dulu masa duduk asrama,
gayung PURPLE,
towel PURPLE,
bekas sabun PURPLE,
berus gigi PURPLE,
kain batik PURPLE,
kalau boleh semua nak PURPLE.
Kenapa asyik PURPLE je?
Tak ada warna lain ke?


Dulu masa matrikulasi,
fail PURPLE,
mechanical pencil PURPLE,
pencil case PURPLE,
jam PURPLE,
bed sheet PURPLE,
mug PURPLE.
Kenapa asyik PURPLE je?
Luvly..
*Large Purple Heart Chili Bowl Coffee Mug 
Tak ada warna lain ke?


this is so niceee..
siap ada renda. =)












Dulu masa di universiti,
Contact lense??
*It's Fairy Violet Lens.
tak ada transport.
Kena jalan kaki,
bawa payung PURPLE.
Contact lens pun nak PURPLE juga.
Kenapa asyik PURPLE je?
Tak ada warna lain ke?






dark purple baju kurung..
Sekarang masa kerja,
baju PURPLE,
tudung PURPLE,
kasut PURPLE,
beg PURPLE,
purse PURPLE,
makeup case PURPLE,
sikat PURPLE,
semua nak PURPLE.
Kenapa asyik PURPLE je?
Tak ada warna lain ke?
kasut macam ni memang dah lama mahu!
*Issac Dark Purple Suede
*Rhinestone Ring Patent Spotlight
Crossbody Handbag
wow ouhsome!!
*Dark Purple Scarf with Two Rose Details

what a wonderful evening dress~
Ada.. memang ada warna lain.
MERAH, PUTIH, HIJAU, TURQUOISE. 
Tapi, warna paling suka adalah PURPLE lah.
Kalau nak pilih barang,
dalam banyak2 warna yang cantik,
Cantiknya kuku warna purple!
*Eyeko Purple Polish,
2 coats with a coat of Diamont
PURPLE juga yang dipilih (tapi tengok jugalah macammana).
I love DARK PURPLE the most.
So, banyak collection dalam warna ini.

Dulu paling benci warna PINK!
Sebab orang yang suka PINK ni perangai dia ala2 gedik (sorry orang2 PINK =p)
Tapi, bak kata orang.
Kalau benci sesuatu tu, jangan benci sangat.
Sebab nanti boleh bertukar jadi suka.
Jadi sekarang pun dah suka warna PINK.
sexy?? ya for sure.. =p
& perangai pun dah jadi gedik. (?)









Kenapa sama je warna?
Asyik PURPLE aje.
Sebab its my favourite color!!
What's yours?
=)
The latest Perodua Myvi.
Whoaaa LAGI BEST!
kenapalah awak baru keluar skrg.. isk isk.. 
P/S: Sila kira ada berapa banyak perkataan PURPLE dalam entry ini? =p

Gambar: Ihsan dari GOOGLE

2 comments:

  1. wahh!! ni memg fanatic purple dah ni. heee..

    ReplyDelete
  2. ye.. memang.. tapi skrg dah kurg sikit.. heee

    ReplyDelete

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...