Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Friday, June 10, 2011

MOVIE REVIEW: NUR KASIH THE MOVIE~

Dapat juga tengok movie NKTM ni..
Meleleh jugalah air mata.
Nak2 scene Adam dengan mak dia tu.
Adam minta maaf dengan mak dia saat dia rasakan yang dia dah tak lama untuk hidup, 
halal makan minum dan segalanya.
Mak dia jawab, "Adam kan anak mak.."
Wuwuuwu time tu lah paling sedih. T_T


Tapi, mujurlah ada yang baik hati,
rela menderma jantungnya untuk Adam.
So, happy ending la..
Adam meninggal di usia tua juga.
Tinggallah Nur dan kenangannya bersama Adam.


Poster NKTM


Huh.. ada sikit komen.
.
.
.
Tragedi kematian Aalia, isteri kepada Aidil tu kurang tragis.
Seorang wanita dilanggar kereta ketika menyaksikan layang2 terbang.
Kurang logik la.
If budak2 meninggal dengan cara itu boleh terima lagi.
Kalau buat dia accident masa bawa kereta ke, ok juga lah.. =p


Yang lain aku dah tak ingat.
Sebab dah berapa minggu menonton,
baru sekarang boleh buat review.
He he..
Yang pasti memang best lah.
Tak rugi bagi peminat2 drama Nur Kasih.
Mia Sara pun comel sangat!


Chao..~



No comments:

Post a Comment

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...