Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Friday, July 8, 2011

SAYA JOIN CONTEST "THE BEST PICTURE OF ME"



Aha.. baca title post ni pun dah tau aku join contest kan?
"The best picture" contest ni direka oleh Engku Sofea.

the Contest Banner

Dan... ini gambar contest! 
Mesti nak muntah kan tengok berapa kali gambar ni dah keluar..
Sila muntah sekarang!! =p

credit to photog Aiman Amir for this ouhsome pic.
This pic was taken during street photoshoot with him at Pavilion KL. =)


Kenapa ye aku suka sangat gambar ni?
Macam tak ada gambar lain je.
Well.. pendapat peribadi,
aku tengok gambar ni ekspresinya macam real (real la sangat!).
Kelihatannya macam seorang perempuan yang ceria sedang berangan di kedai kopi. =p

Mana taknya.
Dah menikmati kopi berseorangan kan. he he..
Dan lagi i love this outfit so much.
Dress maxi labuh dipadankan dengan cardigan hitam, dan wedges kuning.
Ada beberapa kali juga mengulang pakai baju yang sama untuk photoshoot.
Jadi, baju ni sangat berjasa kepada tuannya.
Apa pun, tu pandangan dari aku sendiri.
Orang lain mungkin berlainan pendapat pula.


Bercerita tentang hadiah,
kalaulah dapat handbag vintage itu kan best!
Shawl satin yang hot itu boleh juga, nak-nak yang color PINK kan.
Hiks~


So, apa lagi girls...
Jom join contest ini.
Cepat klik SINI untuk tahu apakah syarat contest & hadiah2 lain bagi pemenang.
Happy trying!


Gadis2 cun yang aku tag for this contest:


p/s: pleasee drop comments and kutuk gambar saya itu.. nak tahu juga apa pandangan anda semua tentang pic yang ngade2 tu..  =P

21 comments:

  1. TQ syg for joining ! Comelllll :D hehe. Goodluck !

    ReplyDelete
  2. thank you engku sofe.. Ade hrapan menang tak? hhuhu

    ReplyDelete
  3. nama anda dimention di blog sy.. tq sebab tag dear..:)

    ReplyDelete
  4. rase mcm familiar aje muke..pk punyer pk baru la teringat..lam fb my bf rupenya..heee...:)

    ReplyDelete
  5. Woahh colourfulnye! Goodluck hun! :)

    ReplyDelete
  6. wuuu cantiknya!!
    good luck :)
    btw mesti best ada photoshoot kan? hehe sbb org tak pernah,,hehe

    ReplyDelete
  7. fieqar> yeke.. siapa bf u? hee

    ain> thank you~~

    syera> best gak la cz its one of my hobby.. leh knal ramai org n bljr psl modeling n photography. klu minat jomla join event outing.. =))

    ReplyDelete
  8. terbaik...cun3

    taniah masuk top45

    ReplyDelete
  9. tq kaseh sbb bgth saya berita ni.. =))

    ReplyDelete
  10. putera faqar...search lam fb..hee.:)

    ReplyDelete
  11. yeke fie,, sy takde frens nama tu pun dlm fb.. huuu

    ReplyDelete
  12. dye ade jd photographer n alya jd model..:)

    ReplyDelete
  13. oho. baru add td.. yg annasha punya event kan.. hehehe

    ReplyDelete
  14. heee..ade nmpk alya add dye...:)

    ReplyDelete
  15. heee.. patu trus dia tag pic shoot.. =)

    ReplyDelete

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...