Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Friday, July 1, 2011

YOU HACKERS... PERGI JAUH-JAUH~

Berkali-kali aku cuba call web host.
Berkali-kali juga tidak dijawab.
Emel juga tidak berbalas.


Risau betul sebab website sekolah tak dapat nak update.
Banyak event yang dah lepas.
Hampir 2 bulan juga website tu dah wujud.
Ada maklumat yang dah dikemaskini pun turut hilang.
Rupanya kena hacked.
Tadi baru dapat tembus line web host tu.






Tapi, yang aku pelik,
ada di kalangan viewer di blog aku ni,
capai ke blog aku dari website sekolah.
Sebab aku tertinggal link tu di shoutbox sana.
Tak sempat nak padam,
dah kena hack.
Mungkin juga hackers tu datang dari dalam juga?


Website sekolah pun kau nak try hack buat apa.
Menyusahkan orang betullah.
Boleh tak You Hackers.. Pergi Jauh-jauh?

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...