Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Saturday, August 27, 2011

HIJAU ITU BAJU RAYA!



AMARAN: entry ini berkaitan dengan previous entry; PERASAAN ANDA HARI INI.


Kisahnya, mak aku tak berkenan langsung dengan baju warna TURQUOISE yang aku beli Selasa lepas. Disuruhnya aku tukar. Katanya, warna baju tak kena dengan aku. Makanya aku yang memang jenis mendengar kata ni pergilah tukar baju lain tadi. Oleh sebab harga baju TURQUOISE tu lebih mahal daripada baju yang aku berkenan nak tukar tadi, so kena tambah baju lagi satu = dua helai lagi baju. Dua2 yang aku ambil warna HIJAU. Oh my.. 3 helai baju raya warna hijau tahun ni. Lagi2 en. Bf suka warna hijau, (tak habis2 dia nak cari baju warna hijau.. tak paham betul -.-') jadi apa yang aku fitting baju warna hijau tadi, dia akan kata lawa. Huhu..


nak jadi macam ni untuk raye tahun ni. ha ha
jolie memakai baju warna HIJAU ZAMRUD, sama warna dengan baju raya akuu.. =P


Then, dah siap tukar baju, singgah ke Jalan Masjid India. Boleh tahan juga sale di sana. Apa lagi aku pun boronglah baju kurung 3 helai seratus ringgit, grab beberapa helai shawls, dan beberapa biji brooches. Ouhh girls.. pergilah buat last minute shooping di sana. Memang murah2.. Sampai pening kepala aku memilih. Tapi, memang aku sedar, aku tak sesuai shopping di tempat macam tu sebab buat aku tak pandai untuk memilih oleh kerana terrrrlalu banyak pilihan.




P/S: Banyak lagi tak beli ni. Esok berhajat sambung shopping lagi. Ni nak raya ke apa ni? =))

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...