Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Saturday, August 27, 2011

DAY 10 - HARI KE-10...APA YANG BERLAKU?



I don't know what will happen to me today.
Tapi, harap2 yang elok2 saja. =)


30-day blog challenge hari yang ke-10.
Perancangan hari ni nak shopping sampai lebam. Nak beli KASUT RAYA!
Kasut macam mana yang nak dibeli oleh penggila kasut ni? Mestilah kasut yang...
  • boleh buat raya
  • boleh buat pergi photoshoot
  • boleh buat kasut kerja


Wahh! All in one! Jom survey!!


Steve Madden Sarrina Platform pump-Blush Suede
NAK INI!!!
Leopard Print Pump
yang ni gabung dengan warna pink, dan material best!!
Pump in Beige 
Leopard-Print Calf Hair Ankle Boots
Leopard Print memang favourite!! Tapi yang ni tak sesuai bawa pergi kerja.

The Briar Shoe in Red Shoes By DV by Dolce Vita


LEOPARD SATIN
memang canik tapi satin ni takut cepat koyak je


IRON FIST GOLD DIGGER PLATFORM - PINK
bawa pergi catwalk je boleh ni..


Fuschia Satin
dengan perincian batu.. warna dah cantik, tapi satin kena pandai jagalah..


Semuanya boleh didapati di Your Next Shoes (click link to see more shoes)

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...