Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Thursday, August 18, 2011

DAY 6 - BENDA YANG WAJIB ANDA BAWA BILA KELUAR RUMAH



30-day blog challenge, day 6: benda yang wajib aku bawa bila keluar rumah.

Mestilah bawa diri kan. Hakhak.
Ala.. soalan ni senang je kan.

Aku keluar rumah wajib bawa:

1. HANDBAG

Wajiblah kan sebab nak isi banyak barang dalam tu. Lagi besar handbag, lagi bagus. Boleh jadi beg doremon bila dalam keadaan memerlukan.

2. WALLET

Gambar ihsan Google


Mestilah bawa purse kan. Isi duit, kredit kad, I/C, driving license, ATM card, etc.

3. HANDPHONE


Penting sangat ni.


4. KUNCI KERETA


Nak bergerak, mesti bawa ini.



5. KUNCI RUMAH


Nanti tidur luar rumah pula kan. So bawalah.



6. MAKE-UP BAG

Nak tahu apa ada dalam make-up bag aku? Klik SINI.




Okay... itu je lah yang wajib bawa. Yang lain-lain tu tinggal pun tak apa.
Tamat cabaran hari ke-6. Yay!

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...