Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Sunday, August 21, 2011

FOLLOWER KE-88


Jatuh kepada...




Hoho boleh letak nama je.
Nak copy banner dia nampaknya hidden pula.
Terima kasih Run Away sudi jadi follower ke-88!!
Jadi jomlah terjah ke blog Run Away ni.
Wallpaper blog ni bunga2,
lepas tu ada dedaunan berguguran lagi.
"A little bit of everything" adalah tagline dia. *macam lirik lagu Ne-yo je.. he he
Sesuailah dengan content blog dia yang pelbagai.

Sebagai menghargai follower ke -88,
harap Run Away boleh bagi email address dia.
Nak bagi small token!!!
Nak tahu apa dia?
Kad raya lah.. sempena hari raya yang akan tiba ni.
Yay!
Cepat2 Run Away bagi email address.
Yang lain jangan jeles okay..he he.
Daa~~

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...