Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Saturday, August 20, 2011

MARI MEMBEBEL: KAD RAYA GIVE AWAY LIMITED EDITION! JOMMM JOIN!


Makanan raya yang paling aku suka??
Aha.. tentu sekali nasi himpit yang mak aku rebus,
makan dengan kuah lodeh,
rendang daging,
kari ayam,
sambal kacang...
Pheww meleleh la cerita bulan2 puasa ni.. he he

kuah lodeh letak udang
*pic from ARAH

Lepas tu kalau dapat lemang 
dengan rendang daging 
atau serunding daging!
Wow!! Best gila!
Tak sabarnya nak raya.. Yay!

lemang dan rendang
*pic from WHEELSONDBUS'S BLOG

Dan kalau dapat laksa penang pedas tu di pagi raya,
syiokk juga woo..

laksa penang
*pic from KOOLRED

Kesimpulannya, aku memang suka makan lah.. =P

By the way, aku join GA ni. 
Jom join ramai2!!
Nanti boleh la dapat kad raya.
Rindu juga nak dapat kad raya.
Semua pakai sms atau wish di FB saja sekarang ni.
Tak ada sentimental value lorhh.. =))

CLICK BANNER TO JOIN!!

due: 23 OGOS 2011 (11.59 PM)

aku nak ajak gadis2 ini join juga:







Akhir sekali, aku nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA kepada semua yang membaca entry ni.
Maaf zahir batin.
Semoga raya kali ni meriah gitu.
Dah beli baju raya ke?? 
=)

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...