Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Sunday, August 7, 2011

TWO IS MY LUCKY NUMBER!




Percayalah. 
Aku suka nombor dua.
It's my lucky number.

Aku jarang suka jadi nombor satu.
Sejak sekolah lagi jarang suka.
Sebab nombor satu ni ala2 mesti perfect.
Tak boleh buat silap.
Contrast dengan aku yang selalu buat silap.
Huehue..
Tapi kalau dapat nombor satu in certain matter,
lagi bagus sebenarnya.. =D

Apa ceritanya nombor dua ni??
Wehuu..
Aku menang 2nd place lah for


CONTEST "THE BEST PICTURE OF ME" by Engku Sofea.

Nak tengok entry & picture contest?
Sila klik SINI.

First time ni menang GA (GiveAway) contest dalam blog.
Excited sangat!! =P
Hadiah yang aku dapat,



1 x Mystery Prize (tak tahu apa dia??)

2 x Selendang Bercorak ( Random Pick )

2 x Various Tudung Accessories 

Whoaa.. best sangat!
Thanks a lot Engku Sofea,
sebab pilih entry sis jadi tempat ke-2.
Sayang awak lebih la.. hee~~


No comments:

Post a Comment

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...