Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Monday, October 17, 2011

DJC WINNER ANNOUNCEMENT


Entry before tidur. *kenapalah mata ni tak mengantuk?


Petang tadi berlangsungnya event pengumuman pemenang Dlia Jane Collection Model Search 2011.
Dengan bangganya, aku tak menang pun. hihi..
Dah boleh agak pun siapa 5 model yang akan terpilih sebab semuanya hebat2 belaka. Miracle la kot kalau aku boleh terpilih. =P


1. arra
2. misha musa
3. baby fida
4. farahin
5. nadia

Tahniah kepada pemenang semua! Aku happy dengan kemenangan anda semua. =)

Dan a big thanks kepada kak Nor, owner DJC sebab bagi pengalaman dan peluang jadi finalis. Serious speaking ni pertama kali aku join contest, dapat jadi finalis dan join penyampaian hadiah. Bukan senang nak kumpul 'like' daripada anda semua pada stage pertama. Stage kedua pula semi-final juga lepas, hinggalah terpilih jadi finalis. Selama ni, join contest mana2 walaupun menang, tapi hadiah pun tak dapat. Nasib lah kan.. Dapat la juga tambah portfolio dengan contest DJC ni.


Terima kasih tak terhingga juga kepada semua voters. Tanpa kalian, tak sampai aku ke tahap ni. Terima kasih sebab sudi dan ikhlas tolong. Thanks juga pada kawan2 yang ambil berat, selalu bertanya tentang result DJC. =)


its me on that day.. =)

So gadis2 di luar sana kalau teringin nak jadi model DJC, tunggu next year inshaAllah akan ada Pencarian Model DJC 2012 pula. Tapi nak confirm, kena tanya dengan organizer lah. =)

Oke, gudnite all. Esok keje. :D

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...