Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Monday, December 12, 2011

DOORGIFT UNTUK MAJLIS PERTUNANGAN


Doorgift untuk majlis tunang tempoh hari diisi dalam beg plastik murah2 warna pink yang aku beli di Mydin.
Tapi tak ada pula gambar beg plastik tu.. =P
Isi dalam beg pula ada tiga jenis, iaitu:


1. Potpourri dalam hearts casing sponsored by my bestie, Ayu.



2. Candie & chocs dalam candy sack warna peach, yang dibeli dari Mydin. 
Pink peach scallop tag pula ditempah dari Fastprint Malaysia.


budak2 suka ni. banyak hilang kena curi. =p

semua isi dalam bakul, untuk diedar kepada tetamu cilik.

3. Kerepek pisang sponsored by papa. (*tak ada gambar juga)

Apa pula doorgift majlis tunang anda?
Jom share! 
& lagi best kalau boleh letak link entry, boleh view!!
=)

4 comments:

  1. time tunang, i bagi marshmallow yang dah dipack dalam bakul comel warna warni. :)

    ReplyDelete
  2. hey atiqah,.. yup ade tgok. sgt comel oke. mjlis tunang u nmpk sgt proper.. i likeee.. =))

    ReplyDelete
  3. comelnye bekas potpouri 2..ade lace ;)

    ReplyDelete

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...