Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Wednesday, January 4, 2012

CATERING MAJLIS NIKAH



Hey all silent readers.


Pada mulanya, fikir nak ambil caterer yang sama masa resepsi untuk majlis nikah.
Tapi disebabkan jarak yang agak jauh, guest count yang sedikit, dan majlis nikah inshaAllah bakal dilangsungkan belah malam sebelum resepsi keesokan harinya, maka caterer tersebut agak was2 untuk terima request aku dan en. Tunang. Ditanya semula kepada kami, tak ada caterer yang dekat2 ke? Maka solutionnya, aku jumpa caterer ini, yang menerima tempahan minima 100 orang dengan harga yang berpatutan, berdekatan lagi dengan rumah mak. =)


Jom view apa yang dioffer dalam pakej.


Sila klik untuk paparan jelas

Ok memanglah tajuk pakej "Makan Tengahari". Tapi apa adahal bawa jelah ke malam kan. Aku rasa ok lah tu. Tapi tak tahu nak pilih menu yang mana? Sebab menunya lebih kurang sama macam majlis tunang tempoh hari, dan orang2 yang akan menjamu selera pula terdiri daripada ahli keluarga terdekat, yang turut hadir semasa majlis tunang. Huhu.. Help me to choose please, anyone?

Tak sempat tanya ada test food atau tak. Tapi melihatkan kepada profil caterer, aku rasa yakin dan akan deposit 10% as soon as possible untuk book tarikh!

Bagaimana dengan caterer pilihan anda?


with love,
Alya Syaqiera

8 comments:

  1. ayu ada knal sorg catering ni...since along ayu kawin smpai ain..sampai sedara mara semua gune catering tu...coz orgnye sgt baik and selalu bg extra..

    ni no dia
    0123040200
    name dia haji awang..

    no office dia ayu xde...
    so far ayu ske aym masak merah dia...daging itam tu...dalca buah...nyam2!!!!

    ReplyDelete
  2. kite suka lagi menu B tapi tambah sambal belacan dan ulam2~

    ReplyDelete
  3. atiqah> sama ke dgn caterer u? hiks~

    ayu> pakcik tu area mana ya?

    dhiera> tq pilihkan. tp bila tnye mak, mak kata xnk sama mcm menu tunang. mcm kena pangkah je asam pedas tu. kene amik menu B la cmni.. hukhuk

    ReplyDelete
  4. eh awak apa nama caterer ni. ada number dia tak? thanks.

    ReplyDelete
  5. awak kasi kat email saya lah ek oja_moja@yahoo.com. thanks!

    ReplyDelete

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...