Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Monday, January 2, 2012

CATERING MAJLIS RESEPSI



Hey all & bakal pengantin sekalian.


Aku terjumpa satu catering yang berpatutan untuk resepsi dan sesuai dengan poket aku.
Tadi ada call caterer tu, tapi sebab line tersangkut-sangkut, aku tak dapat tanya segala perkara yang aku nak tanya.
Dan test food adalah pada 7 Jan ni.. Weehuu~~
Happy sangat sebab sebelum ni aku terjumpa catering pakej dewan yang agak mahal iaitu RM14.50 minimum 1000pax berbanding RM10.80 yang caterer baru aku jumpa ni tawarkan.
Sedikit pengurangan item iaitu red carpet & pintu gerbang, tapi tak apa sebab aku boleh request daripada vendor pelamin dengan harga yang murah.
Dan lagi satu, boleh save tang PA system dan DJ tu.
Tapi aku tak sempat tanya bagaimana kriteria DJ nya.
Boleh tengok kandungan pakej dewan promosi seperti di bawah.


klik untuk lihat dengan jelas

Harga termasuk transportation bagi area KL dan Selangor sahaja.
Memang berbaloi. 
Nak pergi bayar deposit terus lepas ni untuk book tarikh. =))




-------------------
SRI ANJUNG CATERER 
Website

-------------------





with love,
Alya Syaqiera

3 comments:

  1. catering kt mne tu yea? blh bg full address dy? :)

    ReplyDelete
  2. catering kt area mne yea? blh bg full address x? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. SRI ANJUNG CATERER
      website: http://www.srianjung.com/

      Delete

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...