Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Sunday, January 22, 2012

DAY 16 - GADGET YANG ANDA ADA



Gadget.


Aku bukan penggila gadget. Aku pakai apa yang ada je. I'm simple. Sebab yang paling utamanya kena tengok fungsi gadget tu. Kalau canggih mana pun tapi tak boleh call or SMS, atau bateri cepat kong, tu bukanlah pilihan aku. huhu


Gadget setakat ni biasa2 sahaja. Ada satu Blackberry bold warna putih model apa aku pun tak ingat, tapi yang lama2 sikit la. Hadiah daripada en. Tunang. Kami punya BB sama. Tapi aku je boleh BBM sebab en. Tunang pakai bill family plan dah lama dah, dan dia tak mahu tukar. Dan katanya kalau pakai bill nanti bayar mahal. So kalau nak sms or call dia perlu guna kredit oke. So far bb ni guna untuk SMS, call, BBM, twitter, chatting. 


bold.
photo from bloggers.com


One more gadget, Galaxy Tab. Obviously en. Tunang punya, aku rampas dari dia (boleh?) Haha.. actually aku pinjam (pinjamlah sangat sampai sekarang tak pulang2 haha). Pada mulanya dia ajak tukar2 pakai. Tapi dah jadi hak milik aku sekarang since dia dah ada Samsung Ace. Bill broadband pun dia bayar. Tab ni aku guna untuk ambil gambar sebab screen dia besar, dan untuk berFacebook. Games aku tak berapa main sangat.


tab.
photo from bigpicturebigsound.com


So tu jelah 2 gadget yang aku ada. 


Tamatlah cabaran hari ke-16 30-day blog challenge.


Bye. 


with love,
Alya Syaqiera

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...