Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Sunday, January 8, 2012

KENAPA DENGAN YASIR MANSOR?



Kenal tak siapa dia ni? Kenapa tiba2 nama dia hangat dalam blog aku ni? Jom tengok gambar sikit je jumpa bila Google.


Ni masa AJL-25. Ouh segak! =p
photo taken from redmummy.com
Close-up sikit lagi. Haa da kenal kan sekarang?
photo from taken kosmo.com.my

Ok. Yasir Mansor ni pembaca berita Buletin Utama TV3. Aku rasa dah lama juga dia baca berita, sejak aku zaman study lagi kalau tak silap. Aku suka tengok muka dia setiap kali tengok berita. Ala2 jatuh hati lah tu. Mak aku je yang tahu aku minat pada Yasir ni. Bila tengok dia baca berita, aku akan tersenyum, sampailah sekarang. Aku paling suka tengok mata kuyu dia tu. Hhahhaha.. kalau en. Tunang baca, agak2 dia marah tak? lalala~

Aku bukan nak cerita sangat pasal aku peminat si Yasir, atau Yasir minat pada aku ni (??). Sebenarnya, muka en. Tunang aku lebih kurang macam beliau ni. Ya Allah memang aku tak perasan mula2. Tapi bila diamati gambar2 en. Tunang, lebih kurang je mukanya. Sebab mata mereka sama! hahahha.. What a sweet coincidence kan... Seriously tak ada criteria langsung yang aku tetapkan supaya bakal suami serupa dengan Yasir ni. Tapi entah la kan. Nak gelak pun ada. Jom gelak sama2. ha ha ha~

Okay. Cukuplah tu. Walaupun muka mereka berdua ada sama sikit, tapi tetap ada beza. En. Tunang lebih gebus (gebu-gebulah) dari Yasir. =P


Sekian...

p/s: En. tunang/husben/bf korang pulak iras2 siapa?? And nak baca sikit info tentang Yasir? Boleh klik SINI.

with love,
Alya Syaqiera

3 comments:

  1. taste kte lebih kurang sama..suka yg mata kuyu2..hihi

    ReplyDelete
  2. cop! view la pic tunang ngn yasir mansor serentak..baru leh judge sama ke x..hehehe

    ReplyDelete
  3. syaz> kebetulan je... haha.. suka tgok mata yasir masa baca berita... cam romantik je kan.. hahhaha

    cik mila> sy xsebar pic en tunang n any family members dlm blog.privacy. =))

    ReplyDelete

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...