Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Sunday, February 12, 2012

SAVE THE DATE VIDEO PLANNING (pt. 1)


Hey all lovely readers.


Hari ni aktiviti jalan2 saja dengan en. Tunang di Sunway Pyramid.
Sebab dah dapat date untuk pre-wedding!
Maka timeline dah kena bagi kepada videog untuk develop storyboard dengan segera.
Idea tak ada lagi.
Konsep? Tema apakah? Idea!! idea!!


So tadi kami hanya borak2, plan, dan view several pre-wed videos untuk dapatkan idea instead of tengok wayang or window shopping macam selalu.
Dan aku suruh en. Tunang perah otak dia untuk bagi jalan cerita.
Entah apa2 dia buat tau, sebab dia tu pemalu sangat! Haih~
Nak luah perasaan atas kertas pun payah. hmmm..

his red. mine dusty pink.

Timeline untuk video save the date kami rasanya dah dapat sikit gambaran.
Cuma belum diluahkan lagi dalam bentuk storyboard.
Video yang paling menambat hati setakat ni adalah video Noh Hujan dengan Mizz Nina, by Manggis. Price videography dari Manggis starts from RM6k ok. =)


Jom jom tengok custom montage video noh hujan & mizz nina yang best itu...



with love,
Alya Syaqiera

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...