Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Saturday, March 10, 2012

HIV TEST SETEL

Hey readers.


Pagi tadi ke rumah future family in-law (FFIL) untuk buat HIV test. Ye. Hanya buat di rumah je. Hihi. So dalam wedding checklist dah boleh tick setel sudah. Legaa....


Lepas tu tak tahu nak buat apa, aku ajak en Tunang pergi tengok rumah baru pula sebab katanya dah angkut barang tempoh hari. Bila datang dan tengok, nampaknya nanti kami cuma perlu cari barang kecil2 saja lagi. Dan aku pula yang tak pandai hias rumah ni kenalah beli buku deco rumah. Huhu. Tapi itu kemudianlah. Kena setel hal kahwin dulu.


Next, kami terjah Nilai 3 pula. Cadangnya aku nak beli bunga telur untuk pelamin. Tapi bunga telur yang aku suka masa tengok sebelum ni, dah habis. So aku tak beli apa2 sebab takut salah pilih. I need my mom to choose for me. Di Nilai 3 ni kalau dah berkenan kena terus beli. Sebabnya, barang2 dalam kedai ni bermusim. Cepat je habis dan akan diganti dengan barang lain. My future mother in-law (FMIL) juga ikut sekali. Dia beli 40 kotak bunga telur sebagai gift kepada tetamu sebab dia malas nak fikir nak bagi apa.


Oklah. Nak pergi fikir gifts apa nak bagi guests ni. Esok nak pergi cari. :)


Published with Blogger-droid v1.7.4

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...