Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Tuesday, April 3, 2012

KAD JEMPUTAN DAH SIAP! HOORAYY!



Salam semua. 


Alhamdulillah kad jemputan kahwin dah siap. Lepas ni bolehlah mula mengedar by hand dan pos. Bukan lama lagipun, sebulan je tinggal. Masih tak percaya aku bakal berkahwin. huhu


Jadi, kawan2 yang belum bagi details lagi di SINI; nama dan alamat untuk penghantaran kad jemputan, cepat2lah berbuat demikian. Nanti tak dapat kad kata tak menjemput pula.


Anyway, invitation di Facebook juga dikira sebagai OFFICIAL. So sila2 lah datang makan free gitu. hiks.


Muka depan kad. Muka depan je ye, sebab nak menjaga kerahsiaan content kepada public. Kita perlu berhati2 selalu di alam maya. Wee... pesanan penaja. =) 


click to enlarge
Warna purple lagi tu. Jadi kepada tetamu yang bakal datang, anda disarankan untuk memakai baju berwarna purple! Pasti meriah.


Jumpa di sana! =D


p/s: Nak tahu kad ditempah di mana? Berapa harga? Jom klik SINI.


with love,
Alya Syaqiera

4 comments:

  1. Salam..
    yeayy! kad kite pun dh siap smlm :)
    smoga smua lancar ye~

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm illi.. yay.. dah siap?? hntr lah satu ke sini!! =)

      Delete
  2. kena pakai purple ye.. aiya captain!

    ReplyDelete
    Replies
    1. xdelah kene dhiera.tp digalakkan! =p

      Delete

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...