Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Friday, May 11, 2012

EVERYTHING IS 95% DONE



Okay, tak boleh tidur.


Tadi sempat lari ke sana ke mari ambil button badge, poster, pedi meni, threading, cari tudung sanding etc. Dan malam tadi, vendor pelamin datang pasang pelamin nikah pink-kuning seperti yang di request. Baju semua dah siap di alter, accessories semua dah dapat dengan handbouquet. Pemakai henna dari Nedhenna datang untuk pakaikan inai. Dan canvas printing yang aku order bersama easel pun sampai. Tapi kesian Diba owner ThePhotoboothCorner sebab lupa bawa easel, kemudian datang semula ke Klang untuk hantar easel.


button badge utk family. =)



Semoga majlis malam esok berjalan dengan tenang, lancar dan diredhainya. 
Ameen.. Doakan sekali yukk. =)


Ok bai. Cuba untuk tidur.


with love,
Alya Syaqiera

4 comments:

  1. tahniah....semoga bahagia..gmbira bc biler smua dah selesai...

    ReplyDelete
  2. tahniah dear~ masa kite baca entri ni dah jadi wife orang kan? tahniah dan barakallah~

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup dah jadi wife masa ni dhiera hihi

      Delete

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...