Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Saturday, May 5, 2012

PERTEMUAN KETIGA DENGAN CATERER MAJLIS RESEPSI



Hai all.


Quick update. Lagi 6 hari lah!


Tadi petang pergi jumpa caterer majlis resepsi lagi sekali buat kali ketiga selepas test food kali pertama dan pertemuan kedua tempoh hari. Semuanya selepas meeting dengan committee taman sebelum ni. Ada beberapa perkara juga yang ditambah bagi memastikan kelancaran majlis.


Antaranya:


1) kanopi ditambah daripada 6 menjadi 9 iaitu 5 khemah tetamu, 1 khemah pelamin, 1 khemah makan beradab, 1 khemah buffet station, 1 khemah VIP
2) dome set ditambah daripada 2 menjadi 4.
3) khemah sepatutnya di pasang pada hari Sabtu, namun direquest pasang lebih awal iaitu pada hari Jumaat kerana majlis akad nikah juga memerlukan khemah.


Oh ingat tu sahaja. Yang lain just update caterer saja supaya pihak mereka alert dengan perkara2 yang dah dibincangkan dan diaplikasikan dengan baik semasa hari kejadian.


Till here. =)


with love,
Alya Syaqiera

2 comments:

  1. next dah wedding alya kan? good luck in last stage preparation~

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan nex wik dhiera. this wiken je.. huhu cuak..

      Delete

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...