Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Sunday, June 10, 2012

HAPPY 2ND ANNIVERSARY MY LOVE!



Hallu..


ngahah.. mmg x smpat lg nak update apa2 pun di blog ni. Kalau ada soalan, tanya saja di inbox FB page saya ok. InshaAllah saya akan jawab. =)


Tengok sikit widget sebelah kanan wall blog ni. Genap 2 tahun aku dan hubby kenal, so today is our 2nd anniversary! Baru dua tahun kenal dan bersama, rasa macam dah lama kenal.


Hari ni macam hari2 biasa juga. Tak ada buat apa pun. Kecuali masak bersama hubby tengah hari tadi. Sotong goreng tepung dan ayam masak lemak. Sedap woo sebab penuh dengan rasa kasih sayang.. hehe..


To hubby, happy anniversary darling! To uols, tolong doakan kami ya kekal sampai ke syurga. Ameen. =))




with love,
Alya Syaqiera

2 comments:

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...