Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Wednesday, October 31, 2012

Carian Gadis Konfiden Kotex Fresh 2012


Hey all.

Kalau anda rasa anda gadis confident berumur 18 tahun ke atas, apa kata jom join CARIAN GADIS KONFIDEN KOTEX FRESH 2012 ni di Facebook. Daripada dok tunjuk simbol 'peace' bila bergambar kan kan, dermalah satu gambar 'peace' anda tu ke contest ni. hehehe..

poster contest

Kenapa mesti 'peace' ye? Sebab syarat penyertaan dah memang macam tu. Mesti upload gambar dengan pose V yang paling kreatif! Makanya, dalam banyak2 gambar aku, gambar ini je yang ada 'peace'. Nampak sangat aku tak banyak ambil gambar dengan simbol 'peace' macam uols kan. hehe..

gambar tengah makan sangat x sesuai kan,
blurp sangan kretip kan? -.-'

Lagi satu, yang paling menariknya, hadiah wang tunai tu+bekalan Kotex selama setahun+liputan publisti lagi plus Boot Camp di Club Med Cherating 3 hari 2 malam. Oh wow! Best kan kalau dapat. Tapi tu untuk 30 peserta ranking vote teratas sahaja lah. Jadi apa lagi. Jom vote aku sekarang!! =)) Thanks!

Cara vote:


2) click tab UNDI
3) pada textbox "cari nama", type ALYA SYAQIERA
4) click photo saya seperti di atas
5) click UNDI

Join contest di sini,




due date: 31 Okt 2012


p/s: Sila baca dulu Terms & Conditions di page promosi contest.

with love,
Alya Syaqiera

2 comments:

  1. salam..congrats!!u win our ga consolation prize!pls email me to claim your prize!tq

    ReplyDelete

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...