Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Friday, October 12, 2012

TAK DAPAT JOIN PHOTO SHOOT SUPER DUPER HIJAB V2.0


Ouh! Aku sangat bersedih sekarang okay! Pada tarikh 20 Oktober 2012 tu, adalah birthday En. husben. Eh? Lari topik.. hehehhe

event poster


Ermm apo nak dikato. Baru dapat short notice, tempat kerja akan adakan kursus pada tarikh yang sama dengan event Photo Shoot Super Duper Hijab V2.0. Sedih yang teramatS! Mana taknya, bukan mudah nak dapat laluan terpilih jadi talent event ni! Kena hantar portfolio bagai, dan dipilih oleh photographer yang hebat2! Bila dah terpilih, tiba2 last minute ada pula kerja lain kann..

Terfikir juga kalau boleh nak datang shoot lewat sikit, macam tengahari gitu. Tapi, jadual kursus baru keluar. Kursus sampai jam 5 petang! Ku keciwa lagi... Sobs.

Ini namanya belum ada rezeki lagi. Aku lebih pentingkan kerja hakiki daripada hobi. Harapannya, ada lagilah event semacam ni pada masa akan datang.

Dan untuk team photoshoot, all the best for uols. T_T

p/s: Harap IB akan invite aku untuk Super Duper Hijab V3.0. Pleaseee,, =)

with love,
Alya Syaqiera

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...