Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Sunday, November 4, 2012

Permohonan Pertukaran Guru Tak Diluluskan!


Salam semua.

Well.. tak ada rezeki lagi nak masuk Selangor. September lepas ada buat permohonan pertukaran antara negeri. Dari KL nak masuk Selangor. Tengok result online tadi dalam e-GTukar, PERMOHONAN TAK DILULUSKAN. What??? Sorang pun tak ada yang diluluskan masuk Sepang. Apa cerita ni??




Tak ada masa nak bersedih bagai, aku dah siap taip surat rayuan. Tengoklah dalam minggu depan terpaksa uruskan hal ni pula, turun naik jabatan/ kementerian lah nampaknya.

So, terpaksa jugalah aku ke Selesa Beach Resort hari Rabu depan pergi kursus ICT ya. Dah sah-sah pertukaran tak diluluskan, jadi aku kena pergilah. Hmm..


with love,
Alya Syaqiera

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...