Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Saturday, December 1, 2012

Behind the Scene: Photoshoot with Incik Baha


Salam & hai semua.

Share photos behind the scene photoshoot with Incik Baha petang tadi di Laman Budaya, Shah Alam. Tanpa dirancang, aku pergi juga sebab aku tak dapat join event Super Duper Hijab V2.0 tempoh hari. hehe..

sebenarnya nak buat turban. alih2 jadi mcm ni sebab rase muka pelik bila berturban
guna shawl kain lembik dan nipis cmni.. huhu =p

contact lens biru hijau seperti yang direquest oleh photog. Dan tak lupa, reben bunny! hehe

with Janna, top model Naini Kifli.

Talent yang join sama adalah Yana & Janna. Lama oh tak jumpa Janna ni sejak event Photoshoot Vampire tahun lepas. Photographer semestinya Incik Baha & Incik Fustop yang happening!

Hujan turun tadi menyebabkan aktiviti photoshoot agak terganggu, tapi tak terbantut pun. Kami beralih ke bawah bangunan dan sambung shoot di sana pula.

Oklah. Good night!

30 NOV 2012

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...