Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Thursday, December 27, 2012

Casting with Zue Alias Modeling Agency (ZAMA)


Salam & hai semua!

Sebelum start masak untuk lunch, short update dulu di blog yang dicintai ni.. hihi..

Haritu ada join casting under Zue Alias Modeling Agency (ZAMA). Seperti yang uolls tahu, Zue Alias ni merupakan seorang model majalah yang popular gituu.. Tak percaya, pergi selak mana2 majalah muslimah, mesti ada muka dia. hhihi..

the logo

Apa yang menarik aku untuk join casting ni adalah sebab talent yang datang casting akan diserap secara automatik di bawah ZAMA. Kalau ada job yang sesuai, mereka akan panggil talent yang bersesuaian untuk job tersebut. Tak ada contract. So senang la bagi talent untuk join mana2 job selain ZAMA. Tapi aku masih belum ada rezeki untuk apa2 job from ZAMA.. tskkk.. Selain tu, charge untuk comp card & model profile yang ditawarkan amat berpatutan iaitu RM50 sahaja. Tapi make-up dan busana tak disediakan.

Dalam casting pula, talent hanya perlu bergambar di hadapan kamera ikut turn. Mudah kan? 

Share sikit photo yang aku dapat semasa casting;

photographed by Radien Bohari


photographed by Wan Muadzam



So kepada gadis2 cantik, menawan dan kurus di luar sana yang berkelayakan menjadi model, selalulah ikuti update di page FB ZAMA. Kalau ada casting, pergi try. Tapi pastikan ada ilmu di dada dulu ya.. =)

Good luck!

-----------------------------
Zue Alias Talent Agency (ZAMA)
-----------------------------

4 comments:

  1. sy lgsg x pndai posing..suma posing kaku smacam...nway sis cantik..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi,,, bukan sussah sangat pun ema.
      rujuk magazine macam mana derang pose.
      then kite tgok ccermin macam mana nak blatih pose.
      lps tu pergi try photoshoot & asah skill di sana.
      gudluck! =)

      Delete

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...