Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Friday, December 28, 2012

DAY 19 - Benda Paling Mahal yang Anda Pernah Beli dengan Duit Sendiri


Whoaa.. lama betul aku ambil untuk habiskan challenge ni. Sampai bertahun jugaklah. Tak kira nak sambung balik. Kih kih.


Benda paling mahal pernah beli pakai duit sendiri setakat ni adalah kereta. Walaupun buat loan, tapi tiap2 bulan bayar pakai duit sendiri juga. Kann.. Kereta pertama dibeli pada tahun 2010. Masa tu baru mula2 kerja. Memang sakit sikitlah nak bayar kereta tiap2 bulan dengan maintenance lagi. Tapi sebab kereta adalah satu keperluan untuk mencari rezeki dan menjalani kehidupan di bandar metropolitan ni, jadi haruslah beli. 


bye bye baby. i'll miss you.. tskk.. T_T
photographed by See Serak



Tu je. Simple entry untuk hari ni.

Tamalah challenge hari ke-19. Weehuu.. =)


No comments:

Post a Comment

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...