Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Friday, December 28, 2012

Fashion Battle by Malady Couture


Hallu2 hai!!

Petang2 hujan ni sejuk kan. Nak keluar pun malas. Kalau boleh nak beristirehat je. Hari ni tak ke mana rupanya aku. Senggugut punya pasal. Sepatutnya kena pergi sekolah hari ni untuk urusan mengemas barang di bangunan baru. Tapi oh pehliss!! Tak larat okay!

Jadi sambil menonnton TV, aku teringat contest Fashion Battle yang dianjurkan oleh Malady Couture (MC) ni. Ingat tak aku pernah gayakan hijab sponsor daripada MC untuk photoshoot majalah NUR tempoh hari di SINI dan SINI? Haa.. kali ni MC buat contest pula untuk para hijabers di luar sana. Apa lagi, jom join ramai2!





SYARAT & PERATURAN


Semua contest ada syarat kan. Jom tengok syarat yang mudah ini.




HADIAH


Hadiah tentulah ada hijab daripada MC. Dan memang best kalau dapat jadi model jemputan MC. Teringin juga nak menggayakan hijab MC di depan kamera. =)





due: 31 DEC 2012




All the best untuk para contestant! =)


----------------------
Malady Couture
----------------------


No comments:

Post a Comment

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...