Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Sunday, December 9, 2012

Giveaway "Gayakan Hijab Anda" Tempat ke-2!!


Alhamdulillah... menang lagi!! Eceh.. menang Giveaway je. Second place. Ok la kan. sape nak bagi kan.. hihi.. Ingat tak Giveaway "Gayakan Hijab Anda" yang aku join tu? Gaya hijab aku dalam entry tu telah terpilih sebagai antara hijab yang cantik!

nampak tu nama aku terpampang di tempat kedua.. =)



So dapat necklace dan brooch untuk tempat ke-2.

Ni yang nak rajin2 lagi join giveaway ni hehe..

Daa..~

4 comments:

  1. Congrats darling! Hehe.. Ada tag u dalam segmen..:) http://www.aimisyahirah.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

    ReplyDelete
  2. Dear, i try submit details nak tebus hadiah kat dia, tak dpt la.:( http://www.aimisyahirah.com/2012/12/menang-1st-place-contest-gayakan-hijab.html

    ReplyDelete

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...