Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Sunday, December 30, 2012

Pemenang Giveaway #1: Color Block Your Outfits!

*This is sticky post. Scroll down for a new blog entry. =)



Hai all. 

banner giveaway


Whoaa susah juga nak pilih pemenang ye. Nasib baik peserta sikit je. Kalau ramai lagi pening hehe..


So teruskan je ke senarai pemenang!!

Tempat pertama




dari atas ke bawah memang color block gitu. tahniah!

bakal memenangi Preloved Zigzag kurung blue color (Payless Kiosk) blog anda tersenarai dalam blog list blog alyasyaqiera.blogspot.com selama 6 bulan!


Tempat kedua



gabungan dua helai shawl yang menarik & kreatif! tahniah!

bakal memenangi Preloved Long sleeve cardigan blue color with satin ribbon (Free Size) blog anda tersenarai dalam blog list blog alyasyaqiera.blogspot.com selama 6 bulan!



Tempat ketiga



gabungan dress & jeans, i berkenan kat dress tu hihi.. tahniah

bakal memenangi Oversized clutch black color (Avon) & blog anda tersenarai dalam blog list blog alyasyaqiera.blogspot.com selama 6 bulan!




Saguhati 



nice peplum! tahniah!

bakal memenangi blog anda tersenarai dalam blog list blog alyasyaqiera.blogspot.com selama 6 bulan! Yay!



So kepada semua pemenang sila comment di bawah post ini, details yang berikut untuk claim hadiah anda ya. Komen tidak akan dipublish sama sekali, don't worry! =)

NAMA PENUH:
ALAMAT:
NO. TEL:
ALAMAT BLOG:


Tahniah kepada semua pemenang dan jangan lupa join lagi GA akan datang! InshaAllah.. =)


6 comments:

  1. alhamdulillah...saguhati pun best! congrats winners! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. taniah! kalau ada GA lagi nanti join ya. =)

      Delete
  2. alhamdulillah..menang2..sorry lambat !! nti jaja bg details yer.. ^_^

    ReplyDelete
  3. wahh beshnyer adiah..
    cntiknyer bju2 tu..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat atas tu bukan hadiah yaya. tu smua pemenangnya.

      Delete

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...