Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Tuesday, December 4, 2012

Quick Giveaway by SUKKA & IZZAH ISMAIL (!)


Hey all.

Ni dah kenapa banyak sangat Giveway ni? Haha.. Aku join Giveaway kalau hadiah dia menarik sahaja. Contohnya make-up set ke, baju ke, Ipad ke, Iphone ke. Hihi.. Kalau dapat topup ke, teddy bear ke, mungkin tak sesuai agaknya dengan aku. =) 

So kenapa aku join Giveaway by SUKKA ni? Yang aku tau, SUKKA ni online shop. So salah satu hadiahnya adalah maxi dress! Tak nak ke maxi dress Aztec print macam gambar di bawah ni? Jom join ramai2!

ok tak tahu kenapa maxi dress dia separuh je. hihi


Klik banner to join.
Aku tag:




Due: 7 Dec 2012


-------------------------
SUKKA
-------------------------

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...