Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Sunday, December 23, 2012

Sambutan Ulang Tahun ke-10 Dara.com 2012


Hai semua! 

Petang semalam lepas balik dari kampung, sempat juga bekejar ke Karangkraf sempena event Sambutan Ulang Tahun majalah Dara.com yang ke-10. Dara ke? hehe.. Mak dara pun boleh join ok. Dah banyak event Karangkraf terlepas tak dapat pergi, lebih2 lagi masa final Pencarian Covergirl tempoh hari. So, join lah event yang ini. =)

event poster



Aku ajak Ayu, my bestie untuk pergi event ni sama2. Dah lama tak jumpa dia sejak raya hari tu.. hihi. So we had fun together! Thanks Ayu sudi teman! =)



my bestie! ayu.. 


Tema pink hijau kali ni. Aku memang suka gabungan pink hijau seperti yang aku pernah keluarkan dalam entry INI dulu.

Banyak games yang dijalankan pada event kali ni. Dapat jumpa editor & wartawan Dara.com, kak Anizon hijab stylist tu pun ada. Dapat juga berjumpa dengan beberapa orang ex-finalis Dara.com 2012 seperti Meera, Ekim, Syu & Nad. Guess what? Masa main games, aku satu group dengan Meera, johan Pencarian Covergirl Dara.com yang cantik manis tu. hihi.. Nama group kami ialah Stailista gitu.. Selain tu, ada acara editor & ex-finalis memotong kek ulang tahun, cabutan bertuah, tukar2 hadiah dan sebagainya.



Acara potong kek.


inilah Ameera Zaini, top model Al-Humaira' Contemporary &
johan Pencarian Covergirl Dara.com 2012

group kami, Stailista dapat nombor 2 dalam games! Dapat hamper. =)



unpacked hamper!
ambil sikit je jajan, sebab tak berapa nak makan. =)




final slot, bergambar ramai2!


Jom tengok apa aku dapat daripada event ni semalam. =)


cincin rose pink sponsored drpd LA NIAR.

hadiah cabutan bertuah, perfume Syahirah. Wangi sangat!

Hadiah acara tukar2 hadiah, a cute frame from adik yang comel! =)

Dalam goodie bag pula;

manisan from Chocalots! Cupcake tak tahu siapa sponsor.

shopping voucher from butik Qeesha.

trial pack Sunsilk.

paling suka yang ini! shawl & tudung.
Shawl multicolor tak tau siapa sponsor,
shawl pink attached dgn inner drp Prima Moda,
tudung syria purple putih drp Al-Humaira' Contemporary.




Jom tengok bagaimana aku gayakan tudung daripada Al-Humaira' Contemporary masa pergi wedding tengah hari tadi;

cantik kan tudung ni. like it so much.


Selepas habis semua acara, kami pun makan2 dulu. Sangat penat sebab seharian aku di luar. Oh ya sebelum balik, sempat juga aku hulurkan comp card kepada editor. Mana tahu ada peluang kerja. hehe.. Thanks to Dara.com. Next time if ada event, nak join lagi. =)


Last but not least, what i wore to the event. 
dusty pink peplum & shawl bought from Pastel, 
skirt hijau zamrud bought from Saraya Zahret,
kasut dusty pink bought from The Summit.



Daa..~


p/s: Thanks Ayu for the photos. =)



6 comments:

  1. Wah bestnya. Dulu i segan nk join event2 camni sbb i pendiam. Tp skrg i dh mcm bole berkomunikasidgn org sejak join benda2 gini hehe. Btw cantiknya u. Suka tgk ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. u join event apa slalunya Cha? ada gak girls yg malu2 time event.
      sebab tu best kalau ada gadis yang huha & happening sikit utk jd kwn. hehe.. tq cha.. =)

      Delete
  2. wahhh bestnye join event happening mcm ni ! btw cantik lah tudung tu ! -.*

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantek kan sue. nt if Karangkraf ada buat event pape, joinlah. best! =)

      Delete
    2. teringin nak join tp jauh sgt -__- .. but next time insyALLAH, nak jumpa akak sekali ! heee~

      Delete
    3. inshaallah leh jumpa kalau akk join la time tu hihi

      Delete

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...