Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Sunday, February 3, 2013

Let's Join Bride Blogger 2012 Gathering!


Ok pengumuman2!!

Sesiapa yang ingat aku pernah promote group b2b 2012 di SINI, maka jomlah join gathering pada ketetapan seperti dalam poster. Mengikut kefahaman aku, ex-b2b 2012 yang sepatutnya join event ni seperti aku, Lisa Surihani, Leuniey Apek, Scha al-Yahya, Irma Hasmie, Ella, Fasha Sandha etc2.. eh eh.. Ramainya artis kahwin tahun 2012 ya. hehe.. Tapi event ni open untuk semua! Yay!

Syoknya!! Nak pergi boleh?? Tapi kalau bawa hubby, tak dapatlah nak berjimba dan ketawa berkekek dengan b2b and ex-b2b yang ohsem tu sebab kena berkepit dengan dia! Tapi nak ajak juga. hehehhe.. Tak sabarnya nak pergi! Setakat ni, tarikh tu tak ada apa2 program lagi. So rasa nak pergilah jumpa kawan2 yang selama ni hanya berjumpa di alam maya je.

Tempat memang best. Aku pernah pergi event fashion show masa bulan puasa tahun lepas di sini. Restoran dia memang cantik!

Jomlah join ramai2. Tak rugi join sebab banyak aktiviti akan diadakan.

banner by Renee.


Tata.

p/s: Thank you to Farah sebab invite me! =)


confirmation due: 10 Jan 2013


2 comments:

  1. Salam dear.. Ni tutorial camne nak wat scrollbar untuk widget.:) http://www.aimisyahirah.com/2013/01/simple-steps-for-making-scroll-bar-for.html

    ReplyDelete

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...