Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Wednesday, February 27, 2013

RSFG Photoshoot #2


Hello!!

Last time photoshoot before owner RSFG, abg Rahim berangkat ke kota suci Mekah untuk menunaikan umrah. Aku dan Fiefa dipanggil untuk photoshoot koleksi kali ni. Tapi disebabkan baju ada banyak dan takut masa drag sampai ke tengah malam, kak Has dan kak Maria turut dipanggil untuk turut serta. Merindui Fatin & Fiza yang jauh di mata. Tak complete rasanya kami berempat saja. 

Rancangan awalnya untuk photoshoot kali ini, abg Rahim nak bagi kami make-up tebal2 selaras dengan konsep fancy. Tapi abg Rahim kurang sihat. Jadi kami kena make-up sendiri. Barang make-up semua provided by RSFG. Aku pula tak bawa barang make-up yang complete. So guna yang RSFG punya saja. Sepanjang proses make-up, kami di guide oleh abg Rahim sendiri.

Lepas dah siap make-up, tibalah masanya untuk photoshoot! Excited betul. Sebab dah terbiasa shoot fashion, pose aku pun dah tak boleh ubah. No no no! Abg Rahim tak nak. Kena buat happy2 ala remaja (remaja ke? =p) dan kurangkan eye contact dengan camera. Kasut pula, awal2 abg Rahim dah pesan bawa boots. Macam biasa, aku bawa beberapa pasang kasut, dan  boots Vincci warna coklat kegemaran aku tu. Banyak shots pakai boots favorite je la nampaknya. hehehe

Share a few photos;

bosan dengan peplum? design begini pasti sesuai untuk anda yang sopan namun masih mahu bergaya.
*kain lycra

kain skirt berpoket tepi.
*kain lycra

kiri; gabungan blaus leopard print & skirt polos.
kanan: jubah dress lycra
*kain lycra

gabungan warna menarik, sesuai untuk perwatakan ceria.
*kain lycra

kiri; gabungan ungu, biru & putih meningkatkan keyakinan si pemakai.
kanan; warna tanah untuk penggayaan selamat.
*kain lycra

warna merah menyerlahkan personaliti.
*kain lycra

having fun with the gorgeous.. from left; kak mar, kak has & fiefa.

Anyway, kalau nak order baju2 RSFG, kena cepat2 ya. Sebab konsepnya siapa cepat dia dapat. Cepat2 sebelum kehabisan!

Daa~


Busana: RSFG
My make-up: Alya Syaqiera
Photgrapher: Piwan RSFG

24 Feb 2013


-----------------------------
R.S.F.G.
-----------------------------



p/s: Terima kasih RSFG bagi peluang bekerja bersama lagi. Harapan lepas ni ada peluang lagi. =)


No comments:

Post a Comment

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...