Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Tuesday, February 19, 2013

RSFG Photoshoot


Photoshoot koleksi RSFG!! Tibalah hari aku perlu gayakan baju2 RSFG mengikut lesson yang dah dipelajari semalam semasa RSFG modeling class. hehehe..

But.. but... benda pertama yang kami buat bila sampai di RSFG adalah shopping!!!!!!!! Actually, semalam, masa modeling class, kakak2 model yang lain ada plan nak pergi shopping make-up di Asneda Collection yang terletak tak jauh dari RSFG. Semuanya bermula daripada kak As yang mempamerkan barang2 make-up nya yang best lagi murah tu. Apa lagi. Semua perempuan2 ni pun tergoda la. Abg Rahim owner RSFG pun terkesima mata tengok barang2 make-up tu.. hihi.. So kami pun berjemaah pergi shopping di Asneda Collection menaiki kereta kak As yang bling2 tu. Nanti aku update gambar barang yang aku beli ya.

Lepas dah membeli-belah, kami pun balik ke RSFG dengan hati yang gembira. Abg Rahim dengan murah hatinya menghadiahi bedak Pixy seorang satu kepada kami. Patutlah dia borong semua bedak Pixy tadi. Semua ok.. Semua..! Habis sudah bedak Pixy di kedai tu tadi. hehhe.. Abg Rahim tergoda sebenarnya bila melihat hasil bedak Pixy Tropical Beige yang dipakai oleh Fiefa, one of the model. Sangat kemas dan rata. Tak lupa juga abg Rahim bagi scarf bunga ros kepada kami seorang satu. Excited sangat nak pakai hehehhe...

Setibanya di RSFG, kami pun mula dimake-upkan dan berphotoshoot. Let me share a few photos.

jubah vintage lycra, cantik & menarik. Seleasa dipakai.
tudung lycra hitam jenis ada tali dan ikat belakang. Nak belajar pakai, mai aku demo. hihi

jubah lycra paisley, poket ditepi kiri dan kanan. Dah ada satu dalam koleksi peribadi. =)
tudung syria grey juga dari RSFG.

RSFG models. love my girls.. =)


Jom tonton video for portfolio. Macam pembaca berita pun hado! hehehe.. Enjoice!!





So happy hari ni. Terima kasih kepada RSFG for the wonderful day. Makanan semua sedap2 belaka. Will miss my girls!!

Thanks for reading & viewing. Tata.


Busana & Make-up: RSFG

17 Feb 2013


-----------------------------
R.S.F.G.
-----------------------------



No comments:

Post a Comment

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...