Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Friday, October 4, 2013

Featured in Akhbar Sinar Harian September 2013


Hai. Short update.

Adik aku tiba-tiba whatsapp dan bertanya. Soalannya "Eh ni kau ke?"

Bila aku tengok je gambar dalam whatsapp tu, aku pun macam " Whattt??!" hihi.. Memang aku lah tu. Adik-adik aku ni semua mana ambil port sangat dengan apa aktiviti yang aku buat. Sebab tu mereka ni pun macam tak pasti sama ada gambar yang keluar di mana-mana media cetak atau elektronik tu kakak dia ke bukan. heheh

Yang pasti, gambar yang terselit ni diambil semasa interview dengan majalah Fokus SPM tempoh hari, sekali lagi tersiar dalam akhbar Sinar Harian bertarikh 3 September 2013. Aku pun lepas balik kerja, terus singgah petrol station yang berhampiran untuk membeli seberapa banyak sokkaba (suratkhabar) Sinar Harian yang ada di situ. Rakusnya aku. haha..

Tajuk: PPPM Sediakan Pelajar Bertaraf Global


Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia (PPPM) 2013-2025 adalah dasar baru yang diperkenalkan oleh KPM. Ada sesiapa yang berminat nak tahu lebih lanjut, boleh layari website KPM di link ini.

KPM |


Itu je nak habaq. Selamat malam semuanya. =))


2 comments:

  1. cantiknye cikgu niiii..nanti bile kite ada anak, cikgu ajar anak kite k..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dari tepi pun cantek ke FY. haha. inshaallah jika ada jodoh n rejeki, bleh je ajr anak FY. =)

      Delete

Thank you for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...