Followers

Facebook Page

Translate This Blog

Blog Hits

Friday, May 31, 2013

Sale Sale Sale

Bila sebut perkataan SALE je, pastinya berkaitan dengan aktiviti shopping. Fuhh sempat tadi grab a few items di Aeon. Tengah sale sekarang sampai 9 Jun. Rasa macam langkah kanan la pula sebab ada one day member day sale. Weehuu..

Mula2 nak ke Aeon hanya sebab nak cari baju untuk en. Suami. Dia tak ada baju yang sama warna dengan baju aku untuk ke majlis persandingan adiknya, Iwan. Sehelai baju batik warna biru dan kemeja merah untuk en suami tersayang.

Oleh sebab kami gerak ke Aeon pun dah petang lepas majlis nikah Iwan tadi , jadi tak dapat spend lama untuk pilih barang yang berkenan. Diskaun up to 50% untuk item macam handbag. Ada happy hour lagi. Rugilah kalau tak beli kan... Hehehhe

Sekarang baru nak balik. Pergi cari makan dulu. Daa.. :)

Friday, May 3, 2013

Dah Kenapa Tak Update Blog??!


Hahahha..

Short post. Serious tak sempat nak update blog. Sorry kepada yang tertunggu-tunggu entry baru. Will update soon!

Oh! Selamat mengundi semua. Pastikan pilih yang berwibawa.

Chao. =D


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...